Теоретична модель формування психологічної готовності студентів– волонтерів до роботи з людьми похилого віку - Веремеєнко, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються ключові підходи до вивчення психологічної готовності до волонтерської роботи. Надано теоретичне обґрунтування моделі формування психологічної готовності студентів волонтерів до роботи з людьми похилого віку.