Політичний міф як чинник трансформації політичної свідомості - Вонсович, Г.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті автор аналізує політичний міф у контексті трансформації політичної свідомості суспільства; його взаємозалежність від політичної ідеології як символічного поля політики.