Методика проведення соціально– психологічного тренінгу - Гончарук, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описано методи соціально психологічного тренінгу та структура заняття. Проаналізовано завдання, які реалізуються на кожному з його етапів.