Часові особливості професійної адаптації - Клименко, Ю.О.; Пилипенко, С.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Розглянуто роль часового фактора у процесі професійної адаптації спеціаліста. Виокремлено критерії оцінки професійної адаптації в умовах професійної діяльності.