Психологічні особливості індивідуалізованого простору письменників та поетів - Кривопишина, О.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано психологічні особливості індивіду алізованого простору організації психіки письменників і поетів. Досліджено невипадковий зв’язок між особливостями ландшафту і своєрідністю національної ментальності або окремої творчої особистості. Доведено наявність впливу географічного простору на формування творчої особистості.