Понятійно–критерійна основа проблеми дослідження професійно–орієнтованої установки у підлітків - Кулик, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті на основі теоретичного аналізу досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених висвітлено сучасний стан розв’язання проблеми розвитку професійно орієнтованої установки у підлітків. Зроблено уточнення змісту понятійно критерійної основи дослідження про фесійно орієнтованої установки.