Експериментально виявлені тенденції щодо рівня розвитку структурних компонентів акту саморегуляції при заняттях панкратіоном - Наконечний, І.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Проведено загальний аналіз компонентів розвитку саморегуляції поведінки підлітків на початковому етапі підготовки з панкратіону, охарактеризовано та проаналізовано мотиваційний, когнітивний аспекти, вольову саморегуляцію та стильову саморегуляцію поведінки. Визначено рівневі показники кожного компонента: високий, середній та низький. Дані дослідження свідчать про детальний розгляд і необхідність застосування корегувальних програм та психологічних тренінгів.