Соціокультурні та етнопсихологічні особливості спілкування - Опалюк, О.М.; Лісовий, О.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описуються соціокультурні та етнопсихологічні особливості спілкування.