Застосування інтерактивних методів при формуванні мотивації до професійної діяльності державних службовців як представників соціономічних професій - Провоторова, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подається аналіз основних інтерактивних технік, що використовуються в психологічній науці. Досліджена їх роль у формуванні мотиваційних чинників професійної й управлінської діяльності. Запропонована програма розвитку професійної мотивації державних службовців як представників соціономічних професій. Джерел 9.