Тестовий контроль та формування психологічної готовності студентів до виконання тестів з іноземної мови - Проценко, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемам тестового контролю. Основну увагу зосереджена но аналізі психологічної готовності студентів до виконання тестів; зроблено короткий аналіз основних видів тестування.