Соціально–психологічні фактори формування уявлень студентів ВНЗ про подружні конфлікти та шляхи їх попередження - Руденок, А.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються фактори, які впливають на формування уявлень молодих людей про подружнє життя, подружні конфлікти, шляхи їх попередження та розв’язання. Основна увага зосереджена на таких факторах, як батьківська сім’я, школа, засоби масової інформації, релігійні організації.