Структура професійної компетентності керівника виробничого підприємства - Савельєва, В.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті запропоновано теоретичну модель професійної компетент ності керівника в системі навчально виробничої діяльності, визначено експериментальним шляхом елементи соціально психологічної та диференціально психологічної компетенції.