Соціально–психологічні чинники та показники професійної адаптації практичних психологів - Савицька, О.В.; Подуфалова, Л.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано проблему професійної адаптації, її соціально психологічних чинників та висвітлено основні показники адаптованості.