Змістовно–структурна модель психології взаємодії в психотерапевтичному контексті стосунків “Психолог – клієнт” - Седих, К.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Робота присвячена теоретико експериментальному аналізу психології взаємодії в психотерапевтичному контексті “психолог – клієнт” і опису змістовно структурної моделі психології взаємодії. Проведене дослідження підтвердило гіпотезу, що важливими чинниками, які впливають на взаємодію між учасниками систем, є їх конструкти, циркулярність комунікаційних та інтеракційних сигналів, система очікувань, рефлексія, і всі ці елементи структури проявляються в наративах учасників.