Організація спільної діяльності студентів у процесі вивчення іноземної мови: психологічний аспект - Коваль, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Активні, інтенсивні методи навчання іноземної мови сприяють розвитку внутрішньої мотивації вивчення іноземної мови. Система навчальних впливів доводить ефективність такого навчання, яке передбачає специфічне компонування навчального змісту, зміну форм проведення занять, застосування тренінгових прийомів. Інтенсивні методи навчання іноземної мови є засобами сприяння особистісному зростанню студента, підвищення навчальної мотивації, прагнення до самоосвіти.