Розгляд методу контент–аналізу з погляду кількісно–якісних технік проведення - Кравчина, Т.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті зроблено спробу проаналізувати контент аналіз як кількісно якісний метод психологічного дослідження. Розглянуто найбільш поширені техніки, логіку їхнього аналізу, сфери застосування та можливості.