Формування готовності майбутнього вчителя музики до педагогічної діяльності у шкільному народно– інструментальному колективі - Маринін, І.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано компонентну структуру готовності майбутнього вчителя музики до педагогічної діяльності у шкільному народно інструментальному колективі.