РОДИННЕ СПІЛКУВАННЯ ЯК ЧИННИК КОМУНІКАТИВНО-МОВЛЕННЄВОГО РОЗВИТКУ ДОШКІЛЬНИКА - Михальська, С.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито теоретичні підходи до проблеми спілкування в психолого-педагогічній літературі, аналіз стану розробки проблеми родинного спілкування дошкільника, чинники та критерії комунікативно-мовленнєвого розвитку дошкільника.