КАТЕГОРІЯ СПІЛКУВАННЯ В КОНТЕКСТІ СУЧАСНИХ ПРОБЛЕМ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОМУ МОВЛЕННЮ: СПІВВІДНОШЕННЯ ПРЕДМЕТА І МЕТОДА - Онуфрієва, Л.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Повноцінне навчання іноземної мови повинно базуватися на науково-обґрунтованій моделі керування процесом засвоєння шляхом інтенсифікації створення психологічних умов для актуалізації усіх потенційних можливостей суб’єктів учіння. Процес навчання повинен позбутися монологічного характеру і будуватися на самостійності.