ОСОБЛИВОСТІ ФЕНОМЕНА СПІЛКУВАННЯ В КОМУНІКАТИВНІЙ КУЛЬТУРІ СУСПІЛЬСТВА - Опалюк O.M.; Опалюк, Т.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У с т а т т і о п и с у є т ь с я ф ен омен с п іл к у в а н н я в к о м у н ік а т и в н ій к у л ь т у р і с у сп іл ь с т в а , а дж е с т о с у н к и ц іл к о м р о зк р и в аю т ь с я й р е а л ізую т ь с я с ам е в с п іл к у в а н н і, я к е є ін т е г р а ц ій н и м к ом п о н ен том у ж и т т є д ія л ь н о с т і лю д и н и т а ї ї в з а єм о д ії із су сп іл ь с т в ом , що є ум овою лю д с ь к о го існ у в ан н я .