ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ ФОРМУЮЧОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ В РОЗВИТКУ КРЕАТИВНОСТІ У ДОШКІЛЬНИКІВ - Тітов, С.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті робиться спроба визначення креативності, інтелекту і подальшого розумового розвитку дітей дошкільного віку 1-3, 3-6 років, оскільки для цієї вікової категорії це найбільш невивчена частина вікової психології.