ФОРМУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ У СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ У ХОДІ ОВОЛОДІННЯ ГРОЮ В ШАХИ - Ходосенко, О.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті пропонуються методичні рекомендації, присвячені висвітленню психолого-педагогічних питань формування елементів інтелектуальної культури у старших дошкільників у ході оволодіння грою в шахи. У статті визначається особистісно-розумовий підхід, який буде корисним батькам, вихователям, практичним психологам.