Результати впровадження тренінгової програми психологічної допомоги керівникам щодо успішного управління педагогічними працівниками в освітніх округах - Вознюк, А.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2017)
У статті представлено аналіз ефективності впровадження тренінгової програми психологіч- ної допомоги керівникам щодо успішного управління педагогічними працівниками в освітніх округах. Описано завершальну частину тре- нінгу, що мала на меті узагальнення та закріплення учасниками тре- нінгу набутих під час навчання нових знань і первинних умінь, підве- дення підсумків роботи тренінгу. Розкрито результати використання тестових завдань для визначення рівня засвоєння нових знань учас- никами тренінгу щодо успішного управління педагогічними праців- никами в освітніх округах. Проаналізовано особливості застосування творчого проекту з метою встановлення ступеня оволодіння учасника- ми тренінгу первинними уміннями застосовувати інноваційного під- ходу до управління педагогічними працівниками в освітніх округах. Встановлено ступінь ефективності роботи тренінгової програми за до- помогою аналізу змістовного наповнення тренінгу професійно-управ- лінським потребам керівників освітніх організацій та їх психологіч- ній допомозі щодо управління педагогічними працівниками в освітніх округах; найбільш актуальних питань та методів роботи під час про- ведення тренінгу.