Дослідження професійно значущих характеристик особистісної зрілості майбутніх психологів - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена до- слідженню професійно значущих характеристик особистісної зрілості майбутніх психологів. Обґрунтовано модель професійно значущих ха- рактеристик особистісної зрілості майбутніх психологів та особливості її функціонування. Експериментально виявлено особливості розвитку професійно значущих характеристик особистісної зрілості майбутніх психологів. Визначено критерії, показники та рівні розвитку професій- но значущих характеристик особистісної зрілості майбутніх психоло- гів. Розроблено програму і методичні рекомендації розвитку професійно значущих характеристик особистісної зрілості активними соціально- психологічними методами навчання.