Взаємозв’язок професійного становлення особистості та розвитку її особистісних якостей - Кандиба, М.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автор статті аналізує основні теоретичні підходи до визначення професійного становлення особистос- ті. Професійне становлення розглядається з точки зору екзистенційно– особистісного, системного і суб’єктно–діяльнісного підходів. Етап професійної підготовки є оптимальним періодом розвитку особистості майбутнього професіонала–психолога, періодом, коли най- більш ефективне впровадження і можливе відстеження результатів про- грами соціально–психологічного супроводу.