До проблеми деонтології в діяльності екстремальних психологів - Старик, В.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подається аналіз проблеми деонтології в різних сферах со- ціальної практики. Розглядаються специфічні етичні норми поведінки основних груп професій, вектор діяльності яких спрямований на допо- могу. До цих груп належать лікарі, юристи, педагоги, практичні пси- хологи. Аналізується специфіка професійної діяльності екстремальних психологів та обґрунтовується необхідність морально-етичної регла- ментації діяльності цих фахівців.