Досвід конструювання методики дослідження уявлень про сексуальні стосунки у жінок - Цихоня, В.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Дану статтю присвячено аналізу досвіду процедури конструювання та стандартизації авторської методики. В публікації представлені осно- вні етапи розробки методики, подані та інтерпретовані статистичні дані у відповідності до вимог, що висуваються до процедури стандартизації тесту. В статті поданий детальний опис всіх етапів стандартизації тесту: підготовчого етапу, пілотного проведення тестування, обрахунку про- міжних результатів, повторного пред’явлення та кінцевого підрахунку результатів, приділена особлива увага етичним аспектам дослідження. Презентовані результати розрахунку показників дискримінативності, внутрішньої узгодженості, дані ретестової надійності,очевидної та кон- структної валідності.