Адміністративно-правові аспекти охорони здоров’я споживачів продуктів харчування в Польщі - Чапка, М.; Йохимчик, А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автори статті розкривають адміністративно-правові аспекти охо- рони здоров’я споживачів продуктів харчування у Польщі, адже вве- дення Європейським союзом правил щодо регулювання в сфері харчо- вого законодавства, започаткувало нову галузь права, яка охоплює всі сфери адміністративного права, тобто матеріальну, устрою та частково процесуальну, щодо охорони здоров’я споживачів харчових продуктів. Автори зазначають, що варто пам’ятати про те, що в недалекому май- бутньому відбудеться централізація правових регулювань, які поширю- ються на цю сферу.