Критерії діагностики рівня професійної мобільності у викладачів вищої школи - Ващенко, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито критерії діагностики професійної мобільності у викладача вищої школи. Експериментально виявлено, що ними є: пе- дагогічні компетенції й компетентність; предметні компетенції й ком- петентність; світоглядні установки й цінності, особистісні ціннісні орі- єнтації та потреби; професійно важливі якості особистості викладача вищо