Міжособистісна культура психогенів як розвиток факторів тотальної невротизації населення України - Горобець, І.А.; Мордик, О.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано міжособистісну культуру психогенів у про- фесійній діяльності медичних працівників у психологічній літературі; охарактеризовано основні фактори тотальної невротизації як засоби організації медичної діяльності; обґрунтовано розвиток психогенних і психосоматичних захворювань щодо умов і факторів людської діяльнос- ті у психологічній науці, розкрито основні фактори тотальної невротиза- ції як засобів організації медичної діяльності.