Психологічна структура професійної антиципації нотаріуса - Аршава, І.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Проаналізовано структурні рівні функціонування антиципації у структурі професійної діяльності нотаріусів. Виокремлено субдійовий, дійовий, діяльнісний, життєдіяльнісний та футурологічний рівень перебігу професійного антиципування в нотаріальній діяльності. Вставлено основні структурні складові професійної антиципаційної спроможності нотаріусів.