Вплив типу гендерної ідентичності на внутрішні конфлікти студентів – майбутніх психологів - Боброва, Л.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена емпіричному дослідженню впливу типу гендерної ідентичності на внутрішні конфлікти студентів – майбутніх психологів. У результаті дослідження з’ясовано, що внутрішні конфлікти мають місце незалежно від типу гендерної ідентичності, проте існують якісні відмінності у процесі їх переживання. Отримані дані свідчать про те, що студентампсихологам властива андрогінна ідентичність.