Результати експериментального розвитку професійно значущих характеристик особистісної зрілості майбутніх психологів - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описано методику і результати експериментального розвитку професійно значущих характеристик особистісної зрілості майбутніх психологів. Подано обчислення одержаних даних за допомогою методів математичної статистики: критеріїв знаків G і 2. Доведена ефективність формувального експерименту за допомогою порівняння результатів первинної і вторинної діагностики в експе# риментальній і контрольній групах. Проаналізовано, які професійно значущі характеристики особистісної зрілості майбутніх психологів розвинулися більше під час формувального експерименту, а які, менше.