Ігрова діяльність у подоланні алалії в дітей дошкільного віку - Каут, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснюється теоретичний аналіз проблеми ігрової діяльності в подоланні алалії у дітей дошкільного віку. З’ясовується вплив ігрової діяльності в подоланні мовленнєвих розладів на розвиток дошкільника. Пропонується корекційна робота з дітьми#алаліками.