Психологічна допомога і реабілітація у кризовий період життя людей - Кодлубовська, Т.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
На підставі отриманих результатів наукової роботи з виявлення особливостей переживання людей у кризових станах і визначення індивідуальноособистісних підходів для їх практичної підтримки у статті визначено послідовність основних етапів роботи з психологічної допомоги і реабілітації.