Дослідження уявлень студентів про особистісні якості лідера - Куриця, А.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває проблему розуміння студентами поняття “лідер” та їх уявлень про особистісні лідерські якості. Вивчено значущість відповідальності як якості лідера. З’ясовано, що уявлення студентів про соціальнопсихологічний феномен лідерства і притаманні лідерові особистісні якості досить повні, адекватні, значною мірою співпадають із висновками наукових досліджень.