Дослідження обізнаності населення з проблемою “соціального сирітства” - Рогожинська, Н.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Мета даної статті – проаналізувати обізнаність та відношення різних верств населення до явища соціального сирітства, причини його виникнення, роботу міжвідомчих органів з сім’ями в суспільно – небезпечному становищі, подальшу долю соціальних сиріт та наслідки поширення цього явища.