Розвиток духовно–морального ставлення до дошлюбних сексуальних стосунків студентської молоді - Чорнописка, О.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В статті обґрунтовуються теоретикометодологічні засади розвитку духовноморального ставлення студентської молоді до дошлюбних сексуальних стосунків за допомогою соціальнопсихологічного тренінгу; розкрито структуру тренінгової програми “Побудуй гармонійні взаємини”; представлені результати впровадження вищезазначеної програми у ВНЗ – проаналізовані загальні результати за основними параметрами через анкетування та статистичну обробку даних психодіагностики; зроблено висновки щодо валідності та ефективності цього тренінгу.