Психотерапевтичні підходи до корекції порушень харчової поведінки - Шебанова, В.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються психотерапевтичні підходи та методи, які одержали найбільше поширення при корекції порушень харчової поведінки.