Структурно–функціональна характеристика психології життя - Максименко, С.Д. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті визначено поняття психології життя, охарактеризовано психологічні характеристики способу життя, а також розглянута структурнофункціональна характеристика, яка впливає на здоровий спосіб життя особистості.