Особливості сприйняття ситуацій, що пов‘язані з навчальною діяльністю студентів - Савченко, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються основні характеристики та структурні компоненти ситуацій міжособистісної взаємодії, визначаються основні принципи дослідження образу ситуації в межах психосемантичного підходу. Наведені результати порівняння структур семантичних просторів оцінки певного класу ситуацій та суб’єктів як активних учасників взаємодій.