Психологічна корекція страхів дітей молодшого шкільного віку з вадами мовлення - Шевченко, М.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається програма корекції страхів дітей молодшого шкільного віку з вадами мовлення. Обґрунтовується її актуальність, надаються дані щодо організації та методів програми. Аналізуються основні результати та ефективність корекційної програми.