Вплив досвіду перинатального періоду на розвиток особистості - Шелег, Т.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються наукові роботи з проблеми ролі пренатального і перинатального періодів у становленні особистості та її самореалізації у постнатальному житті. Як підтвердження положень пре та перинатальної психології автор статті використовує реальні випадки з практичного досвіду психоаналітиків, а також аналізує вплив внутрішньоутробного періоду на розвиток особистості Дж.Гордона Байрона.