Дослідження динаміки розвитку професійно значущих якостей студентів–психологів - Александрова, О.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті йде мова про порівняльний аналіз професійно значущих якостей у студентів першого та четвертого курсів, які навчаються психології.