Психологічні чинники навчання кульовій стрільбі майбутніх офіцерів - Богуш, О.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Ця стаття про виявлення психологічних чинників успішного навчання кульовій стрільбі майбутніх офіцерів. Об‘єктом став процес підготовки майбутніх офіцерів, а предметом – психологічне супро водження навчання кульовій стрільбі курсантівмайбутніх офіцерів.