Специфіка становлення моральної самосвідомості підлітків як умови їх особистісного зростання - Булах, І.С.; Заяць, М.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті поставлено акцент на визначенні показників розвитку конструктів моральної самосвідомості особистості підліткового віку.