Соціально–психологічні проблеми самовизначення як компоненти самотворення особистості в юнацькому віці - Володарська, Н.Д. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена вивченню проблеми самотворення особистості через самореалізацію, самовизначення. Визначаються методи впливу на процес самовизначення особистості.