Гендерні особливості особистісної готовності до безпечної поведінки у підлітковому віці - Волошенко, Н.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається зміст поняття особистісної готовності до безпечної поведінки, аналізуються вікові особливості підлітків. Представлено результати емпіричного дослідження гендерних особ' ливостей особистісної готовності до безпечної поведінки у підлітковому віці. Статистично доведено наявність відмінностей у рівні особистісної готовності до безпечної поведінки та інших особливостей особистості між групами хлопців і дівчат.