Психологічні вправи для розвитку навичок використання психологічних методів саморегуляції, збереження і зміцнення здоров’я - Волошко, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена вправам з 5го розділу авторської програми практикуму “Психологія становлення здорового способу життя в навчальновиховному процесі”. Ці вправи спрямовані на розвиток досвіду використання психологічних методів саморегуляції, релаксації, збереження і зміцнення здоров’я; мотивації здорового способу життя.