Психологічні особливості взаємозв’язку внутрішньої і зовнішньої мотивації професійної діяльності працівників місцевих органів виконавчої влади - Глова, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю присвячено проблемі внутрішньої і зовнішньої мотивації професійної діяльності працівників місцевих органів виконавчої влади. На основі емпіричного дослідження встановлено домінуючі мотиваційні комплекси працівників державної служби та запропоновано шляхи розвитку їх професійної мотивації.